Bij CATEL bieden we 3 soorten modules. Hieronder leest u er meer over.

De Objectenmodule

De Objectenmodule geeft u grip op uw objecten. Met deze functionaliteit krijgt u optimaal inzicht in de status  van uw object(en). Alle benodigde gegevens zijn met een paar klikken geregistreerd.

De Relatiemodule

Met de Relatiemodule heeft u een eenvoudige CRM-tool in handen. In CATEL registreert u alle relevante relatiegegevens, waaronder de contracten. Welke partijen zijn betrokken bij de verhuur? De gegevens van uw makelaar(s), (potentiële) huurder(s), onderhoudsbedrijf en andere relaties beheert u met CATEL.

De Contractenmodule

De Contractenmodule inventariseert de benodigde gegevens voor een goed en duidelijk verhuurcontract en levert u en uw (potentiële) huurder het gemak van een standaardverhuurcontract, conform het actuele ROZ-model. Tevens ondersteunt de module u bij het (tijdig en correct) indexeren van de huurprijs. De prolongatiefunctionaliteit helpt u bij het periodiek factureren van de juiste bedragen op het juiste moment.
Ook kosten die u maakt voor uw verhuurobject kunnen wordt vastgelegd in CATEL. Daarbij kunt u aangeven of deze kosten moeten worden doorbelast aan uw huurder(s).
Aflopende contracten, leegstanden, indexaties en te factureren bedragen worden gesignaleerd.

Samengevat betekent beheer van CATEL voor u:

  • Beheer van uw woning of andere verhuurbare objecten
  • Beheer van uw relatiegegevens
  • Beheer van uw contracten
  • Beheer van uw kosten

Neem contact met mij op

Heeft u nog vragen of wilt u advies op maat? Wanneer u het contactformulier invult, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Website by Webroots